ISTANBUL GRILL

ISTANBUL GRILL Pizzeria en Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Grill. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 20:47 Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Warm en snel geleverd !
8 mei 2022 om 20:49 Eten werd laat bezirgd en was ook niet warm. Voor mij niet weer.
1 mei 2022 om 22:32 Ze waren de kapsalon vergeten, gebeld binnen 5 min de kapsalon ontvangen. Het eten was goed.
30 apr 2022 om 18:29 Eten niet aangekomen. Belt na 1.5 uur naar mijn bestelling op dat de adana op is. Zegt dan min of meer dat er alleen nog kapsalon is. Na nog eens 1 uur minimaal gewacht te hebben. Erachter aan gebeld. Zegt dat die bezorgd is op mijn adres. Waardeloze
28 apr 2022 om 15:49 Bij de voordeur doet de bezorger een stap naar binnen. Zelf stap naar voren om dit te voorkomen. Niet prettig! Vreemde oude man. Eten was verbrand en oud. Heeft er hele dag gelegen en resten shoarma op broodje gekregen.
5 apr 2022 om 21:07 miste de pita broodjes die we gekocht hadden en die wilde ze niet brengen. moet nog maar een keer bestellen dsn krijg ik ze wel. verder was het wel lekker
30 mrt 2022 om 19:02 Lekker gegeten! Bezorger was ook erg vriendelijk
22 mrt 2022 om 22:12 In de opmerking aangegeven te willen pinnen en geen contant te hebben. Er is niet gebeld dat dit niet kon, dus heeft mijn partner met de bezorger mee moeten rijden naar een pinautomaat. Eten was toen ook lauw smaak matig. Bestel er niet weer
25 feb 2022 om 22:50 Na 1 uur gebeld, kreeg toen te horen dat het zo laat was omdat ik via thuisbezorgd had besteld, waarom dan bij hun blijven als je het niks vind? Blijf je wel, beleven je klanten dan ook goed! Bestelling was lauw toen het eindelijk kwam. Geen aanrader
3 feb 2022 om 20:15 heerlijk zoals altijd
11 jan 2022 om 19:36 Super snel gebracht en heerlijk gegeten
11 jan 2022 om 15:16 Bezorgtijd langer als aangegeven. (60 min). De aardappelschijfjes waren slap en niet lekker. Verder was het eten prima!