ISTANBUL GRILL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Grill. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 15:14 Deze keer erg slecht, ik heb alles weg gegooid. Ik zal even contact opnemen met thuisbezorgd. Dit moet opgelost worden.
20 nov 2022 om 9:31 wat slecht! we hadden een lahmacum met shoarma besteld ipv shoarma zat er döner op! deze was super taai dat ik hem heb weg gegooid en we hadden een calzone speciaal die ook net zo taai was en die we ook weg gegooid hebben!
9 nov 2022 om 15:42 Hele trieste tonijnsalade zonder olijf, tomaat, ui en etc. Ook nog kleine portie die vulde me buik niet
5 nov 2022 om 1:44 Lekker en heel snel bezorgd
15 okt 2022 om 10:25 Bestelling was fout, er wordt niet gelezen naar de extra topping
9 okt 2022 om 20:15 Eten was zeer goed. Bezorgen was te laat kwart voor 5 besteld 5 over 6 het eten pas
20 sep 2022 om 10:39 Normaal gesproken erg lekker eten, maar gisteren viel het erg tegen. De hoeveelheid was minder dan we gewend zijn & het smaakte niet lekker. Uiteindelijk meer dan de helft weggegooid.. Hopelijk de volgende keer weer gewoon lekker zoals we gewend zijn
16 sep 2022 om 2:32 Het eten was erg lauw en smaakloos. Na het restaurant te bellen om te zeggen dat ik niet tevreden was kreeg ik het antwoord dat ik er maar mee moest leven.
10 sep 2022 om 23:59 Niks op aan te merken.. lekker zoals ik gewend ben..
8 sep 2022 om 21:54 Was erg lekker!! Ga zo door.. zeker vaker bestellen..
16 aug 2022 om 20:35 Bezorging was veel te laat. Het eten zelf was wel goed.
15 aug 2022 om 17:20 Heerlijke köfte